Instant jogi segítségnyújtás kisvállalatoknak telefonon

Mi azokat a vállalkozásokat szeretnénk támogatni, akik időhiány vagy anyagi erőforrás hiánya miatt nem alkalmaznak saját ügyvédet, de időnként szükségük lenne a cég működésével kapcsolatos jog tanácsadásra rövid határidővel, személyes konzultáció nélkül, telefonon illetve emailen. Nekik kínáljuk a telefonos tanácsadás csomagunkat, már havi bruttó 10.000 Ft-ért.

Szerződjön irodánkkal a Telefonos Tanácsadás szolgáltatásunkra és munkaidőben instant választ kap jogi jellegű kérdéseire. Telefonját munkaidőben mindig fogadjuk, ügyvéd kollégáink elfoglaltsága esetén néhány órán belül visszahívjuk Önt.

Megválaszoljuk kérdéseit, legyen szó partnerszerződésekről, adózásról, munkajogról, társasági jogról, követelésbehajtásról vagy akár adatvédelemről. Nem tudja, érdemes-e megfellebbezni egy határozatot, vagy hogy mennyi ideig tartana és mekkora költsége lenne egy felszámolási eljárásnak? Szeretné tudni, hogy aláírhatja-e partnerével a szerződést? Mi igyekszünk a kérdéseit akár telefonon is megválaszolni időt és pénzt megtakarítva az Ön számára. 

Szolgáltatásunk havi bruttó 10.000 Ft átalánydíjért elérhető, havonta összesen maximum 2 óra időkeretben, kizárólag telefonos tanácsadás formájában. A díj nem tartalmaz okiratszerkesztést illetve okirat véleményezést sem. Személyes megbeszélést, okiratszerkesztést vagy véleményezést egyedi megállapodás és díjazás alapján végzünk.  

További kérdéseire szívesen válaszolunk.

annamaria@drengelbrecht.hu 

+36 20 9992018